Pokladnice

Pokladnice

Anotace: Vzpomínky na kouzelné léto.

 

Venku se blýská a vítr fučí,

mně už se stýská a v hlavě mi hučí.

Zážitky, vzpomínky, píchají mě v srdci,

jak ostré kamínky ve dne i v noci.

 

Oheň tam plápolal, zvuk kytar zazněl,

kdo mohl tak zpíval, bylo nám krásně.

A tak postupně přátelství vzniklo,

při posledním loučení těžko mi bylo.

 

A co bude dál? 

Není to konec, ale začátek.

A co bude dál?

Od teďka věřím na dobrý konce.

 

Hvězdy svítí na temném nebi

a my zůstali v pevném objetí.

Tohleto místo je pokladnicí 

a všechny chvíle uchová v našich srdcích. 

 

A co bude dál? 

Není to konec ale začátek.

A co bude dál?

Od teďka věřím na dobrý konce.

 

Tak nečekej a chop se šance,

vždyť život jen jeden a nežijem v pohádce, 

za to, co chceš, musíš bojovat

a kolem mít jen lidi, které máš rád.

 

A co bude dál? 

Tak už se neptej, nech se překvapit.

A co bude dál?

Budem žít a smát se!

 

 

 

Autor LucyEr, 04.02.2018
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí