Otazník

Otazník

Anotace: Otazník vztyčený nad člověkem, nad životem, nad celým světem

OTAZNÍK

 

Nad světem visí veliký otazník...

Co stane se - co má se stát?

Budu schopna znovu vstát?

Co má se stát - co stane se?

Kam mě pak vítr zanese?

 

Nad světem visí veliký otazník...

Bude tma - bude světlo?

Možno, že srdce by rozkvetlo?

Bude světlo - bude tma?

Zvednu se z dna?

 

Nad světem visí veliký otazník...

Co chci já a co se chce?

Zdali v tom vůbec rozpor je.

Co se chce a co chci já?

Zdali to všechno smysl má.

 

Nad světem visí veliký otazník...

Stoupáme do výšin - padáme dolů?

Něco nás rozdělí - zůstanem spolu?

Padáme dolů - stoupáme do výšin?

Obojí děje se zdánlivě bez příčin.

 

Nad světem visí veliký otazník...

Otázka - odpověď?

A světu daná zápověď?

Odpověď - otázka?

Jedinou jistotu přináší Láska.

 

 

Autor Fanny, 06.02.2018
Přečteno 387x
Tipy 12
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková, Šípková Růženka, A42, Kapka, JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že by ten "otazník" byl onen pověstný Damoklův meč? :-)

07.02.2018 13:36:32 | Lighter

Asi to bude satelit, že tam tak visí a nespadne. ;-)

06.02.2018 20:35:57 | A42

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí