Má velká láska

Má velká láska

Anotace: Písňobáseň pantofelní.

 Má velká láska je dnes krásná.

 

Moje milá žena má skvrnu na kabátku,

teď mlčky, uražena přemýšlí jak v hádku.

Já se z minulosti poučím, vždyť úlisně se usmívám,

pak rychle k dřezu přiskočím a nádobí umývám.

 

Však po očku ji sleduji, zda už je na tom lépe,

a v hloubi duše běduji, ve spáncích mi strach tepe.

V touze všechno napravit  začnu si tiše zpívat,

Gotta chci v sobě naladit a do rytmu se kývat:

 

RF:... Ó má drahá, čím to je, že jsi dneska tak náramně hezká...á.

Kočičí čich a orlí zrak, až se musím trochu bát.

Půjdem hned na výlet a tam budem spolu sudy válet.

Já nesměji se ti ani se neušklíbám, vždyť máme dvě děti,

takže ti ruku líbám.

A omlouvám se ti za vše, vždyť v duši ty vůbec nejsi zlá...

 

Má velká láska....má velká láska...má velká láska...(fade out).

Autor Petrlesna, 09.02.2018
Přečteno 405x
Tipy 9
Poslední tipující: renales, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Coolina Coolinka, Kapka, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí