svět

svět

Anotace: to co vidím kolem

vidím svět a v něm bloudit lidské duše

vidím svět a v něm obraz z černé tuše

vidím svět a v něm květenu

vidím svět a v něm vůni parfému

vidím svět a v něm prázdná místa

vidím svět a v něm odkaz krista

 

vidím svět ale nevidím soucit

 

vidím svět ale mám pocit že klam a mamon vítězí

vidím svět ale mám pocit že slušnost je přítěží

 

vidím svět a slyším hlasy a na tváři znovu chci cítit tvé vlasy

 

Autor gfys, 13.02.2018
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi dobře vidíš. :-)

13.02.2018 12:35:47 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí