Lenost

Lenost

Anotace: Povinnosti musí jít stranou.

Pasivita ve mně skrytá
vyrazila na povrch.
Díky ní se na mě skýtá
pohled, z něhož byl bys vrh'.

 

Rozplacatěl jsem se zkrátka
na gauč s knihou typu brak.
Že se Vám zdá báseň krátká?
Dokončím ji
Možná
Pak

 

(...)

Autor SiristenGraydu, 26.02.2018
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, ldona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí