Pohádkové babičky

Pohádkové babičky

Anotace: To se pobavíme.

Jistě znáte babičky,
co skládají básničky,
s rýmy se dost moří,
nový příběh tvoří.

Zveršuji nám pohádku,
co má chrabrou posádku,
drak už nemá šanci,
krmí ho lívanci.

Černokněžník prohraje,
neporazil šohaje,
princezna je ráda,
kletba navždy padá.

Bajaju též zveršují,
humor přesně dávkují,
s vámi babky milé,
jsou vždy prima chvíle.



Autor Psavec, 02.03.2018
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, A42, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí