Lunalena

Lunalena

Anotace: bez rýmu

Sedím na posteli
a čtu mezi řádky božího poslání,
ve vedlejším pokoji naší zemljanky,
mi hobluje mámu Džugašveli.

 

Zítra pošlou present,
boží milosti na místo cukrkandlu,
Vládni s mírem na větru tajgy,
s křikem mísí se těžké rány,
jako bych byla v ránu,
po večeru s čačou,
a s posledními červánky utichl i štěkot psů. 

 

Však zítra přijdou zas.

Autor Dominik Plesr, 09.03.2018
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí