Maska

Maska

Anotace: Čas ukáže pravou tvář

Článek je přiřazen k tématu týdne "Maska".

Teplé ruce ale studené srdce
Papírová loď co se potápí
Do rukou napíchané jehlice
S úsměvem se dále trápí

Oči vypráví příběhy
Branou do duše
Spojují dva břehy
Nic nejde jednoduše

Úsměv na rtech a slzy v očích
Lež na krátkých nohou stojí
Tak proč ten falešný smích
Raději pravdu i když bolí

Odložit masku
Přetvářku z milosti
Přetnout pásku
Dávné minulosti

Ze života komedii v níž hrajeme
Své málé ale i velké role
Příběhy které pozvolna žijeme
Na tom světovém mole

Nehrát city
Nehrát smutek
Jsem já jsi ty
Hlavní je skutek

Nejlepší lidé zdá se jsou blázny
Nejhorší bez kousku lidskosti
Se snahou o pochopení boj je marný
Kdo nosil masku pozná se v budoucnosti
Autor Dědek, 10.03.2018
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano...moc trefně napsáno...ano - čas ukáže...hezky!

10.03.2018 16:27:55 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí