I přesto

I přesto

Anotace: Mám se snad zlobit když čtu tyhle řádky o tom, jak lituješ? Jak chceš vzít všechno zpátky? Po...

Mám se snad zlobit
když čtu tyhle řádky
o tom, jak lituješ?
Jak chceš vzít všechno zpátky?

Poslat to k vodě?
Říct, jak jsi sladký,
když si mě odvrhl
a poslal mezi štětky?

Utřít ti pusu,
uklidit zvratky.
Tak to je můj osud?
Žít život vratký?

Posbírat lahve
a všechny zátky
vyskládat na stolek
pěkně do hromádky.

A ráno, když procitneš
všechny ty drobky,
které sis připravil
do svojí hrobky

s údivem smeteš ze stolu.

A my dva

dále

spolu

začneme všechno od znova.

I přesto tě miluji
a chci ti poděkovat.
Za chvíle,
kdy došla mi slova.

Jak jsi mě nejednou
prosil na kolenou
a učil mě

Tě milovat.
Autor Natali.Kuktys, 12.03.2018
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, nyx666, Danger
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...
super.

12.03.2018 21:35:48 | nyx666

plné zvratů...:-)
cítím pokoru,díky za ni.
Vítej v modru,ať se ti tady líbí.

12.03.2018 21:11:44 | Danger

Děkuji, znovu jsem to tu objevila.. :-)

13.03.2018 22:40:29 | Natali.Kuktys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí