NOC A DEN

NOC A DEN

Anotace: //

NOC
Ze tmy a stínů procházím staletími s
bledou tváří
dívám se a z těch hrůz
zanesených tam uvnitř
vážící tuny
nehmotná zla za svitu měsíce i
tajemných hvězd
lhostejností tam nahoře a rekapitulací
civilizací u kulatého stolu
po mnoha zrozeních jen málo věcí
dokáže překvapit
schémata a stejné programy
pohled ke slunci s myšlenkou
okamžitého spálení
cesty na kterých jen vlastní stopy
kacířské myšlenky o samotě
bez odpuštění
bez naděje až do naprostého zničení
hlavu do oprátky
smích z dáli a jeden z těch co se tu
snaží vládnout
odešel už dávno.
DEN
Víš co znamená vidět a cítit
sílu energie bežící po celém těle
vzrušení a štěstí
nedá se napsat více k nádheře
bloudící zde dole
dávající naději že není tak zle a
má cenu jít dál
dva páry očí když se setkají v jednom bodě
srazí se a obejmou
pocity které v okamžiku obletí svět
barvy procházejí sklem
stávají se barevnější a odlétají
oheń nemá sílu
voda je nic
představy zapálí celý vesmír
roztočí do tance
SÍLA LÁSKY
vše je dovoleno
pamatuj a pošli dál.
Autor HAIR, 14.03.2018
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně se četlo.....**ST**

15.03.2018 08:01:20 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí