Zhlížející

Zhlížející

Anotace: Mistři využívajíc krve svých poddaných

Spoušť mrazivých žijících deníků
Prochází se nenaplněným vědrem hlíny
Navštěvovat místo zapomenutých pomníků
Zpozoruj ty pochodující mlýny

Nakrm mě tou touhou
Chtěl bych se stát tou poznamenanou
Jsem tu sám?
Kostelem muslimů

Nahoru si jedeš
Pyšně si přeješ
Škoda těch otroků
Skoro tam jsi

Promarněná krev
Promarněný řev
Přece tam nejsi oprávněně
Ruce druhých vynesly tě do nebe
Autor Sklíčen, 26.03.2018
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí