Děvka

Děvka

Anotace: Děvka Láska je cit který jí schází má prázdnou náruč horké slzy studený dech potřebuje jiskru...

Děvka

Láska je cit který jí schází
má prázdnou náruč
horké slzy
studený dech
potřebuje jiskru tvého chtíče
její klín je suchý
prosí proto
na štaci posledního zákazníka
aby ji odmněnil
a jen ve své pýše nepřizná
ani sama sobě
že i ona ten cit má
ví co láska znamená
Hej holka tak za kolik?
Autor život je pes, 29.03.2018
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí