"Dobrý den"

"Dobrý den"

Anotace: Miniaturata ranní procházky

Pole oseté květinami
Kytice pro radost
A poměnka
Rozplakající zemi

...

Krůčky spícím městem
Zachmuřilá oblaka
A slunce vyčkávající na svou scénu

...

Smutná vrba
Sklápí větve
Ve větru se třese
A ve větvích ptáci dovádí

...

Jaro ve vzduchu se rozplývá
Voní po jahodách a rozkvetlých kvítích
Chomáčky pampelišek
Letecky oplodnují samičky
A čmelák rozvíří mezidruhová páření

...

Alpro sójový jogurt
Avokádo
Banány
Celozrné kaiserky
Hrozno
Malinovo-jablečný džus
Krajkové punčošky

Nákupní seznam vegan páru

...

Spící přítel
Polibek na líc
Vyklouznutí z peřin
Na procházku ranní

...

Koncentrace
Bílý bod
Bosá chodidla
Pevná záda
Balancující postavení
Náročný krok
Slackline mezi stromy

...

Seskok z vlaku
On vykukuje z poza rohu
Úsměvy na líci
Hbité krůčky
A objetím výšin k nenasytným polibkům

Znovuschledání milenců

...

Rozevření dveří
Byt básníka
Balkón
Deska reggue
Pončošky
Nožky dokořán
Nestydatý pohled do objektivu
Akt na černobílém filmu

...

Husí kůže
Rudá bunda karkůlky
Kolemjdoucí chlapci
S pomerančovými džusíky
Sajou brčkem výživné dialogy
"Ty máš rád játra?"
"Fujky"
Pohled na mě
Dvojhlasně spustí
"Dobrý den"

Autor MiMiKa, 16.04.2018
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí