Změna

Změna

Anotace: ....život je změna....

Změna


Zítra začnu nově žít,

jako za cíl dám si přestat pít.

Chodit do práce a časem začít studovat,

se životem začnu bojovat.


Odložím cigaretu.

Oddálím se dávnověku,

přiblížím se novověku.

Začnu sportovat.


Pak prý změna přijde,

tak snad už mi to vyjde.

Nehodlám dál svědomí spytovat.


Začnu si něco s holkou,

a však s vírou velkou,

hodlám se do vztahu hecovat.


A pak prý láska přijde,

tak snad už mi to vyjde.

Nechci stále srdce na zeď malovat.


Pak se život změní,

přijde velké jmění,

co osud chtěl ti darovat.


Pak se život změní,

To co byl už není,

jen je začít třeba bojovat.


Sladkým přestanu se cpát.

V předvečer se pomodlim,než půjdu spát.


Prej v zdravim těle zdravej duch,

O Tom neměl jsem já ani Tuch.


A Tak se život mění,

Co je změna ,to se cení.

Životu svému posvícení.

Prostě v zdravým těle,zdravý duch.

Autor Johnny 96, 16.04.2018
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí