Skotové

Skotové

Anotace: Dobře je známe.

Skotské sukně, na mou duši,
velice těm pánům sluší,
dobrý pocit zima ničí,
na šourek když vítr fičí.

Tradice si zachovají,
na dudy též rádi hrají,
nezlomí je žádná slota,
vždy se těší ze života.

Pokud nemoc však je skolí,
dobrou whisky jak lék volí,
nečekejte žádné díky,
když jim dáte skotské střiky.

Autor Psavec, 23.05.2018
Přečteno 230x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Víťulka, SimonaKarlova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí