Karma

Karma

Anotace: Možná ze mě mluví deprese, ale teď mě omluvte - musím už zase na malou.

Šlechetná je to filosofie
pomáhat a chránit slabší
ale člověk tvor sobecký je
Nežli jiné sebe má radši

Každá činnost má motivaci
udělejme pár kroků vzad
Nic neděláme pro legraci
Ač se to tak může zdát

Chceme mít ze sebe dobrý pocit
Sbíráme všechny kladné body
Ale měli bychom si uvědomit
že jsme jen průtokový ohřívač vody

Autor Fungal, 23.05.2018
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí