svět za prasklým sklem

svět za prasklým sklem

Anotace: představivost asi vážně nemá hranice, bo už jsem za ní :-D Nechtěl jsem ho jmenovat, abych neurazil věřící.

svůj svět si představuji jako mraveniště za sklem
stovky cest a tisíce kolemjdoucích tak bázlivě
přešlapují na rozcestí pitoreskních muld a ...
jdou za náhodně vysloveným " pojď, jen pojď "

mé souhvězdí je štír, a v nespočtu avantýr
shledávám se nevinným tazatelem
kdo hodil tím kamenem po bohu
kterým ještě nebyl a pro mnohé nebude

To jsi byl ty, a ty a možná i já,
leč chvíli potrvá, než paty a krvavá koruna
vstřebají rány po bičích ...mnohých
s klackem na zádech, poslední náběh

na smeč do jater ...

Autor Marcone, 05.06.2018
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Dračí, martinaV, Akyš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vidím to živě před sebou - mraveniště za sklem a ten konec mě zboural. :-)

30.01.2024 14:56:34 | Dračí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí