Návštěva a sraní

Návštěva a sraní

Anotace: věčné téma

Včera sme byli na návštěvě u sousedů,
je to pár co je spolu 7 let,
stejnej věk,
hráli sme karty,
udělal sem domácí baileys,
vzal sem to k nim,
vychlastal sem si to sám
a ještě zamrdal ubrus.
Bylo to tak dobrý,
že sem začal vyprávět vtipy
a tu prdelatou holku plácat po zadku.

Řešili sme hovna,
o práci a o sraní.
Jak nekonéčné téma to sraní.
Vrací se mi to na každym rohu.
Každej by chtěl mluvit o svý práci a o svym hovnu,
nejradsi by se bavil i pornu,
ale mě to nezajmá,
je to jak nošení hoven do prdele.

Prej neumim chodit na záchod na návštěvě.
No neumim. A co jako.
Lynčovali mě za to.
Prostě se vychčiju až za panelákem do křoví,
ještě by mě na návštěvě nachytali,
jak chčiju do umyvadla a dělám, že si meju ruce.
A co teprv,kdyby tam ležely její kalhotky.
Musel bych si je zkusit.

Ta holka je zoufalka,
prej to nedělali 4 měsíce,
protože už prostě vychladla chuť na toho druhýho.
No ale hoří jí ďábel v očích.
Je jak luxusní auto v garáži,
který tam někdo zapomněl.

A co u nás v ložnici?
Poušť a semtam přeletí moucha.
Až někdy zajdeš do swingersklubu,
tak mě poznáš podle masky spidermana.
Autor Hoho, 10.06.2018
Přečteno 1048x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi bych si musel připadat pokrytecky kdybych nedal tip. A to přeci nechci... :-)

10.06.2018 16:14:26 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí