Když stanu se ...

Když stanu se ...

Anotace: Přemýšlení o životě po životě

Sbírka: Po stopách vesnice

Když stanu se vlaštovkou
sedával bych na drátě
v září zmizím na jih, až
podzim sychravý přitáhne opratě

Když stanu se motýlem
každý kvítek návštěvou potěším
sladký pyl který rád sosám
bude pro mne vším

Když stanu se havranem
večer začne se tiše smrákat
padá tma černá jak mé peří
v ní musím každou noc zakrákat

Když stanu se člověkem
opatrovat budu celičký ten kraj
aby mu nikdo nemohl ublížit
abych na rodné vesnici našel ráj
Autor Petr27, 11.06.2018
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) to je pěkné :-)! ST

12.06.2018 15:32:05 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí