kamarade

kamarade

Anotace: Kamarade

Na duši mnoho ran na srdci šrámy nemám síly jít dál cesty jsou dány...dva směry vedoucí vpřed ani jeden zpátky ani jeden zpět...dej mi naději na lepší dny zachraň můj život příteli...stál si při mě ale vzdálil jses pryč ted prosim boha vezmi me vyš oči se kliži nedají spát nervózně těkaji do oblak...tam nahoře spočinou najdou klid bez kamaráda co mě nedal rady otočil se zády chci v poctě odejít...
Autor kikin87, 13.06.2018
Přečteno 298x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí