bolt sestřelen

bolt sestřelen

Anotace: Bolt sestřelen

Co se to stalo kdo předběhl bolta neznámá žena všichni na to koukaj...to snad není možné kdo je ten vetřelec kdo porazil muže číslo jedna kým byl sestřelen...diváci křičí ťukaji si na čela on nešťastně kouká je bílý do běla...tohle to vážně nečekal ze ho před cílovou rovinkou předběhne žena...či je to vina...kariéru skončí tu potupu nesnese když vidí jí jak se v audi pro vítěze veze...
Autor kikin87, 14.06.2018
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí