Pomáhat a chránit

Pomáhat a chránit

Anotace: Bez diakritiky....ale s ohledy

Sbírka: Jiříkovi

Líbila se mi ta myslenka, ze bych te mela rada...

 

Bylo tezky rict, tohle nemas zapotrebi a jit..

 

Jak je tezky najit kamarada?

 

Sex nestoji v posteli za nic i kdyz sance dalsi neprijdou.. k cemu je dobrej?

 

Jsi muz.
Jsi vul.
Promin?

 

Mam zlost?
Muj cyklus, moje pocity.
Moje.
Ty za ne ne/muzes?

 

Proc nekdy prekvapuju sama sebe, co vsechno vidim ?

 

Jak uzasna jsem?
Kralovna?
Kralovna!
Jiste.

 

Kolikrat vidime, jak si druzi ublizuji a strasne radi bychom jim pomohli. A vime, co delaji spatne. A rekneme jim to. Nici se dal?

 

Vazne si o me stal?
Vazne si za to stal?

 

A nakonec si zustal ve svem cyklickem chovani, zakopan uzavren se svou starsi pani, ktera buhvi jestli te ma rada, ale ty se stale vracis za ni..protoze jednou...mozna...co?

 

Lide, co strkaji hlavu do bedny s piskem. Do sveho ramce, ktery je duverne znamy.

 

A nikdy, nikdy z nej nevystoupi. Co kdyby si ublizili, mohli by se spalit.

 

Strach?

 

Neni v tom vazne nic dobreho?

 

Kouzlo a osud, neveris snad. Prijde a vysvobodi te.

 

Nejsem nemilosrdna. Soudna tva. Zranena nakonec stejne budu ja.

 

"Dve cesty se delily a ja sel tou, kterou jsem sel uz milionkrat predtim.."

Autor Loveless, 29.07.2018
Přečteno 407x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Kirsten, Frr, Akyš, Laika, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost na zamyšlení, jen ti to co se mají zamýšlet to dělají nejmín...

29.07.2018 21:18:20 | Kirsten

To bude z toho strachu...co kdyby neco vymysleli! Doslova rekl "nemuzu s tim nic udelat, zmenit to, nevim jak, nevim proc to nejde... " ....Kdo chce kam... ,)

29.07.2018 21:21:15 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí