všechna tvoje zloba.

všechna tvoje zloba.

 

o samotě

otvírám pandořinu skříňku

ale tentokrát je mé brnění silné

slova z dopisů nevnímám

na půlce z nich usychá tvoje prošlé sperma

na té druhé tvoje sliny, jak vzteky si ně prskal

už nemám pocity viny

jež snažil ses vyvolat

duši mou chtěl si vypustit

vyhrožoval mi démony, které prý ovládáš coby mág nejvyšší kategorie

jak vtipný je, že si to myslel vážně

a že to nepíšu, jen pro účely básně

 

 

nedlužím ti nic

seč vzala jsem na tebe tu ocelovou sošku bohyně ISIS

a do hlavy chtěla tě s ní trefit

obtočil ruce kolem mého krku a chtěl mě ze světa zprovodit

jsme si rovni

a teď už odejdi, odplaz se pryč

 

 

tvá hlava

chorá černá díra

už moji duši nepožírá

jiná oběť teď je středem tvého zájmu

varovat ji není v mé moci

sama si musí pomoci

30 dní a 30 nocí

myslel sis, že povolím

NE!

 

 

už nejsem bez sebe

sem, co nejvíc se sebou

nejsem s tebou

nejsem

 

 

jsem už svobodná

jen s mírným strachem

neb jsem jenom člověkem

 

narozdíl od..

 

 

 

Autor Loveless, 31.07.2018
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: Nevratný obal, LenkaT, Frr, Kapka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí