on za to stojí

on za to stojí

Anotace: On za to stojí

Můj úsměv tál když opodál stál on krásně se culil...já věděla hned že bude to ten co za to stojí...přistoupil blíž povídá je to někdy se mnou kříž ale zkusit to se mnou za to stojí...pozvu te do divadla nebo kina nalejem si pak trochu vína tím to začíná tak to chodi ...můžeš mlčet nebo se tiše smát snad mě pochopiš jsem roky sám jsem blázen co za to stoji...první pohled na tebe a oheň ve mě hoří přitul se ke mě budem ho společně hasit...položim tě na postel polibky tě zlibam...budu tě na těle hřat než začne svítat...
Autor kikin87, 02.08.2018
Přečteno 190x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí