Ztraceni

Ztraceni

Anotace: Tam, kde slunce zapadá, ztratil se můj vnitřní hlas...

Samota jako cesta,

ta která neopadá,

zdá se jak jedna ze sta,

životem upravená.

 

Strach jako voda,

v jeskyni uzavřená,

toxická soda,

v žaludku rozbouřená.

 

Pomoc si volám,

uši však uzavřené,

život na stopku

v dopravě zadušené.

 

Ztráta mé duše

ve stínu mrákot,

volám já, Bože,

po klíčů cvakot.

 

Otevři cestu 

ke světu bytí,

k dávnému městu,

do světa lidí.

 

Ztracena v poušti,

kde sucho vládno,

v urputné houšti,

trnů plno a chladno.

 

Obrody cesta,

činů květ,

tvořím já ze sna,

k životu zpět.

Autor lullaby, 06.08.2018
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí