Falešná vědma

Falešná vědma

Anotace: Pozor na šarlatány.

Vědma mu teď rady dává,
ten váš osud žádná sláva,
děti zas vás obrat zkusí,
jejich nevděk city dusí.

V práci také štěstí není,
těžko se to někdy změní,
ani láska neosvěží,
smutně vám ten život běží.

Karty nelžou, milý pane,
tohle vše se jistě stane,
zahnat smůlu těžké není,
můj amulet všechno změní.

Amulet když od ní koupil,
poznal časem, že prohloupil,
žádná zněna, má se hůře,
tak zakroutil krk té stvůře.



 
Autor Psavec, 29.08.2018
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten to teda vyřešil!
Uškcená falešnice
- měl ji kopnout do zadnice.
Na svou hloupost doplatil.
:-) ST

29.08.2018 16:23:12 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí