Vše co bylo

Vše co bylo

Anotace: ...

Blýská se
snad na časy
lepší? Kdo ví,
určitě však jiné.
Tmou padá déšť
snad aby smyl
definitivně
vše co bylo.
Blýská se
snad na časy
ty už nejsi.
Autor David Marbo, 03.09.2018
Přečteno 211x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí