Klín klínem

Klín klínem

Anotace: Než milostná, spíš skrytě erotická, nicméně ze života, smutná...

Jsa láskou zmámen
vniveč odejitou tiše,
nymfám, chtějícím a chvějícím se, ve své pýše
rozdává se rovným dílem.

Co Bohu – to Bohu,
a králi – co mu patří.
Není-li Boha, nechť král má za tři,
a tak vytlouká klín klínem.
Autor M.A.Rek, 16.09.2018
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí