O anjeloch, ktorí zlyhali

O anjeloch, ktorí zlyhali

Anotace: Venované všetkým, o ktorých netušíme kde ... prezradil by som pointu, čítajte.

O anjeloch, ktorí zlyhali

Už roky blúdia anjeli,
chodia po (ne)známych cestách,
dvíhajú zrak k nebu.
Hľadajú duše.

Stále nenašli svoj smer.
Nenašli ani Vás.
Nenašli svoju tvár,
len nejasné blikajúce svetielka.

Boli aj v lesoch.
Veď tam je to tajomstvo,
ukryté kdesi v korunách
a v našich koreňoch.

Ty vieš, že jediné po čom túžim
je nájsť ťa,
napraviť to,
opäť byť stenou
pred všetkým zlým ...
... ochranou.
Nemôžem v noci spať,
Neviem kde si.
Kvôli jednej krátkej chvíli,
keď som pri tebe nestál.

Už roky blúdia anjeli,
hľadajú teba.
Autor Gardenboy, 17.09.2018
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí