Když jsi sama doma

Když jsi sama doma

Anotace: ...

 

Jsi sama doma a čas pomalu utíká

nudíš se, ležíš, sedíš a čas pomalu utíká

Zábava došla jak nedostatkový zboží

a čas pomalu utíká

Číst už tě nebaví

už ani ty básně zamilovaný

ty hormonální votřepaný fráze ve verších

nic tě nebaví a čas pomalu utíká

a ty se nudíš

sedíš

ležíš

nevíš

a zase…

Zase budeš chodit po pokoji

a baštit vokurky

nic nenecháš na pokoji

a ani ty…

Zase budeš chodit po pokoji

sem a tam…

Autor Timy1123, 05.10.2018
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí