Rozbitá

Rozbitá

Anotace: .

.
..
Mantra všech opilců
peněženka, mobil, klíče
Dát vale snům a
Jedno mít
Nevyčerpatelný výčep
To jen člověk se vyčerpá
na těle a duch se
trápí
Mít tak milého přítele
co směje se, chápe
a platí.

Žil jsem na ulici
Jedna noc by rozbila
štěstí obýváků a
teplých ordinací
Čekárny, uhýbat vlakům
mozek v práci
Srdce se smrskne
Touha zmizí
Neumřels včera
Umřeš dnes
Ne . .
naproti krizím.

Mantra všech opilců
cogito, ergo sum
jen naposled čuchnout
ke vlasům
Ženským
Jen naposled
mastnotu
oddálit
od vody
Autor Now, 08.10.2018
Přečteno 196x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Dreamy, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se líbí... i když neveselá.
Ale vždycky být nemusí.
To je prostě život. S plusy i mínusy.
:)

08.10.2018 08:16:19 | ARTeFakty X. Múzy

Fakt divný :)

08.10.2018 08:11:55 | Ijcro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí