Smutek

Smutek

Anotace: Těžké uchopit neuchopitelné...

*

Smutek se někdy
naprosto bez příčiny
dere skrze slzy ven

 

Snad je to jen okamžik
snad je to jen mezičas
před dalším nadechnutím

 

Možná si tím úsměv
dává pauzu na spánek
a možná, že jen čeká
jak se zachovám

 

Smutek se rád připomíná
a často číhá v zákoutí
čeká na každý ztěžklý vzdech
než silně udeří

 

Smutek často
naprosto bez příčiny
drtí duši i srdce

 

Rád se toulá po předměstí
vlastních myšlenek štěstí
a doufá, že jsou si rovni

 

Smutek vždy a všude
s naprostou jistotou
kráčí ruku v ruce s radostí...

*

Autor Adellide, 29.10.2018
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Raverin, Danger, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konec bych podtrhl

13.11.2018 20:15:09 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí