Životy v pixelech

Životy v pixelech

Anotace: Tak trochu o tom, jak to dnes na těch našich internetech vypadá.

Fotky.
Ty plný úsměvů,
kterýma se snažíš
maskovat,
jak hrozně se cejtíš.

Ty zamilovanejch a šťastnejch
párů,
navzájem objímajících se
v noci pod dekou.
Pod dekou,
kde tvůj brouček
včera ležel
s tou děvkou.
Nemáš ani páru.
A vůbec,
co to sexy prádlo,
který hluboko
svýho šuplíku skrejváš?
Pšš.
Hraj dál to
divadlo.
Obecenstvo tleská.

Ty před zrcadlem
z posilovny
ve zlomený pozici.
Kde je ta ze včera?
Ta,
kde zmrzlinu do pusy
cpeš si lžicí.
Lži.

Ty od moře
a čistých
bílých pláží.
Vypadá to,
že si tam užíváš.
Co?
Vždyť pořád padá wifi,
nudou se tu užíráš.

A to jsou ty životy.
Životy v pixelech.
Autor LussiaH, 31.10.2018
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí