....jenom jedna kočka

....jenom jedna kočka

Anotace: .....je jich tolik na světě..jediná...unikátní..

Sbírka: Potom

Být jeho Yennefer.
Znalci pochopí.
Šlehat vzteky modré plameny
Takový chlapi už nejsou
Vymřeli

 

 


Odpustila jsem příliš brzo
Štěkot výčitek
Teď jde to jedině z lásky
Je tu nějaká?

 

 

Zvířecí.
Celou dobu jsem myslela na tu postel...
Nikdy nebude společná.
Ke konci večera.
Budu netečná.
Táková jsem já.

 

 


S tebou.
Předzvěst.
Jak by se to ani nestalo.
Stereotypně stejné.
Fungujeme na papíře.
Když míjím tě s někým jiným.
V kapse od tebe zvrhne se zpráva.
Jsem já to ale...
Toužím po monogamii.
Už i svou letitou hysterii
Nechávam u ledu

 

 


Ode mě vítr nevane.
Hřeju.
Málo.
Od tebe vichr z hor...
Hořkosladký mého hlasu tón.
Když tvářím se jako ty..
Ať je koček milion..

 

 


A zoufalství odehraje se mimo mě.
Necítim nějak nic.
Nic.
Brečím a když vidím tě odjíždět.
Ten vztek.

 

 

Když mám chuť na tebe křičet..
Už konečně Zmiz. (Nechoď!)
Yennefer bych měla být.
Jen tvářím se jako Triss.

 

Autor Loveless, 11.11.2018
Přečteno 563x
Tipy 22
Poslední tipující: enigman, Madanik, piťura, Jort, Rbb, Akyš, Frr, zdenka, básněnka, lonelyJ0HN, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen se nevztekni...

14.11.2018 12:56:00 | enigman

Kočkám ještě hraje blues...

11.11.2018 22:21:04 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí