Deprese

Deprese

Anotace: Stačí se přitulit.

Každému se občas stává,
že mu náhle dojde šťáva,
s pohodou to zatřese,
zatracená deprese.

Dobře tuhle mršku známe,
různě se s ní potýkáme,
víme co má nerada,
zahání jí zábava.

Zabavit se rychle spěchám,
smutek doma v koutě nechám,
potom v ženském objetí.
deprese pryč odletí.
Autor Psavec, 12.12.2018
Přečteno 331x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, snupicek, enigman, piťura, Lioness, Kapka, Qajja87, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí