Navigace

Navigace

Anotace: Když se technika poplete.

Navigaci v autě máme,
legraci s ní zažíváme,
občas zvolí cestu jinou,
naše cíle se tak minou.

Do Tábora když jme jeli,
plno objížděk jsme měli,
podle plánu kličkujeme,
na cestáře hubujeme.

Obavy hned rázně tlumí,
najít správnou cestu umí,
dál nás vede, dává rady,
náhle Tábor je za zády.

Mezi poli hlásí jasně,
v přírodě je taky krásně,
za chyby se ale platí,
navždy svoji práci ztratí.

Autor Psavec, 20.12.2018
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí