T.I.C.H.O., přiváté z dětství

T.I.C.H.O., přiváté z dětství

Anotace: °

.
Nenarušuji svým tichem řev velkoměsta ?
Jdu s prázdným břichem a všude voní těsta.
Nepřebíjím svou myšlenkou cizí teze ?
Jdu s prázdnou hlavou,
jen vůně chleba si tam vleze.

Peceny co mi pekla moje maminka
a ke každému krajíci přidala pohlazení.
Za dob, kdy se pro něhu nehledala záminka
a Ticho pohlo zemí.
Autor Now, 26.12.2018
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, šerý, Frr, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S těstem hněteme i vůni pecnů. Hm, a ticho umlčeno. Zajímavé verše a vážeš jak perfektní kličkou neochozených bot. Rád si u Tebe vyzobnu.

26.12.2018 22:25:14 | šerý

těsto je zlo. hlavně fíky nebo ořechy. věřte mi.

26.12.2018 14:15:21 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí