Dobře

Dobře

Anotace:

.
Říká je to strašné
žít v této době
milovat se za vytí vlků
Zatuchlé inferno výčitek
Koloběh poprav lásek
ve starém paneláku
a přitom
..
Trička vonící spánkem
nikdy neodvála z mysli
tím že zmokla na šňůrách
a mysl neopustila
alej kde v pohledu čtyř
očí roztál mráz

Říkám obavy
jak jsme se přestali držet
v začarovaném lese
Jednohlasé stereo lží
Úzké nory pro lišky a jezevčíky
Svět malých proher
a nosítek
a na nich náš pláč Kýmsi nesen
a přitom
..
Rádi bychom šli
znovu tou alejí
než jsme poznali
slabost v druhém
svoji odvahu vyčerpali
Nesledovali
zamrzání oči
při epizodě
konečného seriálu
stárnutí citů

Cítili
se
..
dobře
Autor Now, 04.01.2019
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: ZILA78, Frr, Kapka, enigman, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobře...

04.01.2019 15:08:44 | enigman

Pěkné zastavení! Dnes - obzvláště ses napasoval do mého "vkusu" myšlení. Našel jsem si krásné fleky a není jich tam málo.

04.01.2019 14:36:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí