Nemějme strach, ve finále všechno dobře dopadne

Nemějme strach, ve finále všechno dobře dopadne

Roztrhla se nebesa, žádná nóblesa, a sníh padal, padal a padal.
Roztrhla se nebesa, jako tenkrát, když Ježíš vydechl naposled,
a voják do něj vrazil kopí, příroda se na nás zlobí.
Jak dlouho budeme ještě slepí, hamižní, plní nekonečnou závistí.
To, že láska lidem více sluší ví přec i malé dítě, Víra, Ježíš nikdy nezradí tě.

Jsme všichni na jedné lodi, na jedné planetce, buďme k sobe lepší,
já vím, je to těžší, démon zla je dosti silný, silný a navíc pilný.
Na planetce Zemi je to stálý boj, boj dobra se zlem, no, snad to ještě snesem.
Ještě chvilku než vzneseme se do tunelu a pak ke Světlu,
tam zříme co jsme ještě neviděli, život bez zla a utrpení.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 06.02.2019
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TO JE NĚCO PŘENÁDHERNÉHO. TOHLE SI BUDU ČÍST VÍCEKRÁT ZA SEBOU, BRATŘÍČKU...UKLÁDÁM K OBLÍBENÝM, SMÍM-LI :-)

06.02.2019 18:20:28 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

:-)Díky a ulož si mě, budu psáti dále pilně:-)

06.02.2019 18:24:08 | Jeněcovevzduchukrásného

:-)

06.02.2019 18:40:15 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí