Hledání

Hledání

Systém všech odpovědí
máme uvnitř sebe.

Každý musí sbírat dílky
rozdrobené v osudu.

I svědomím odsouzený vrah
otevře oči a doufá v nebe.

Ďábel našeptává cestu a
a vede vstříc hříchu a neduhu.

Kudy ven?
Kde jsou další části?

Však pokorně skloň hlavu,
získáš klid a prozření.

Schovat se zbaběle v davu
je jen znamení vyššího tvoření.

Vnitřní klid ti napoví,
že není proč se bát.

Tak už otevři svou mysl
a zůstaň hrdě stát
Autor Dash, 11.02.2019
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Tvbm
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

12.02.2019 12:31:52 | Tvbm

Děkuji

12.02.2019 21:46:14 | Dash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí