Dětský lásky

Dětský lásky

kdysi mi jeden
teď už jen známej
říkal jak moc on má mě rád
já na to vždycky
"ty naivní blázne
vždy budeš jen můj kamarád"

tak dál šel čas
ten poutník co nepostoji
a kamarád můj naléhal
myšlenky proudily
napětí rostlo
pak jednou mi pusu dal

já řekla mu že s ním nic nechci
trochu bylo mi ho líto
ale štvaly mě ty jeho kecy
o lásce a vášní

za pár dní se něco zvrtlo
já byla vážně pitoma
řek jen "huso já mám holku"
tak - a spadla opona

říkával ty sladký řeči
přitom s jinou chodil
chtěla jsem jen kamaráda
ale ... Život jde dál!
Autor Schedir, 13.02.2019
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí