Rozvod

Rozvod

Byla malá holčička,
v pokoji s maminkou si hrála,
když v tom přišel
tatínek,že přijde špatná
zpráva.

Vše sa zdá být ztraceno,
už nebude nic jak dřív
Tatínek s brekem,
bál se to říct.

Jedno slovo,
jedna zpráva a
vše se změnilo.
Rozvod,
bolí to,
to se stává.

Jako malá holka,
nevěřila tomu šoku,
nevěděla co to znamená,
už nikdy
nebude nic tak jak má.

Nový život,nová cesta,
krutá realita,
se chystá.
Autor 7z7z7, 25.02.2019
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Jeněcovevzduchukrásného, zdenka, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí