Voda

Voda

Anotace: ...

Miluji tě v dešti,

když proklínáš

mě láskou,

kterou dáváš

a bereš

tóny ozvěny.

 

Tak dej mi

ještě trochu

toho bývalého

ticha,

než přijde další

jarní kolo-

toč.

 

A pak že kapka

staré lásky

ještě nikdy

neutonula

ve své vlastní 

záplavě.

 

Je nejvyšší čas

zbavit se všech

cedulí "nenáviď,

ale miluj mě lehce."

Přes všechny ty

hořící hráze

už stejně žádná

voda nepoteče.

 

I když možná

jednou až

postavíme

nové mosty,

přijde

nová voda. 

Autor Denael, 03.03.2019
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné verše. Mosty, přes které se chodí do kopce. Líbí.

03.03.2019 23:47:15 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí