Asociace

Asociace

Anotace: Jen tak.

Chleba, máslo, med

z toho na zadek jsem si

v děství 

vždy sed.

Potom ještě řízek s kaší,

co jídával se na zápraží.

Také na houby se chodilo

a z karet konec jedné éry věštilo.

Snad i méně lidí se tenkrát na oprátku věšelo,

to vše ale už dávno uběhlo...

Autor Haviko, 12.03.2019
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Haviko a jak se máš? A.

16.08.2019 03:21:35 | milík

Jak já se asi mám?
ŽIJI, dýchám, marodím, píši, maluji, sama spávám a do kostela nechodím...

16.08.2019 04:06:35 | Haviko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí