Život

Život

Anotace: V tomto "díle" je opravdu hodně mých emocí, ale berte to s rezervou...

Je to víc než rok, co jsem tě viděl odejít. Tak velký časový skok? Tohle nelze obejít. Chybíš mi tady, díváš se na nás. Vždy jsi dala rady, když jsem hledal provaz. Vážně nevím co si počít bez tvoji péče. Když jsem chtěl skočit, prosila jsi v kleče. Ač zdám se depresivní, je to naopak. Byl jsem naivní a dnes je ze mě chlap.

Děkuji...
Autor Koubic, 19.03.2019
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí