Světlo a tma

Světlo a tma

Anotace: Pokaždé se řízení a člověk jak zamilované telátko vidí všechno růžové a pak zas dolů a pak zas nahoru...má to smysl?

Euforické opojení
růžového pohledu
opadá jak květy růží
bát se ale nebudu
Procitnutí a kocovina
pokřiveného obrazu
reálně hrozí vysněnému
že dojde zas k nárazu
Pár slov, gest a pohledů.
Složené jako symfonie
změní význam a zkazí náladu,
Najednou zase ta zlá tu zas je
Nahoru dolů
smích a pláč
jak stádo volů
bezhlavě do toho jdem zas
Úsměvy něžnosti polibky
Výčitky, křik a
Samovolně jak vlak co minul výhybky
jde o duši a nebo jenom o mrdání?
Autor petrzal, 26.03.2019
Přečteno 222x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

presne tohle prozivam veskrze

co nejdriv hledim nad sebou uzavrit jednou provzdy vratka

Avsak musim vyhlednout tu pravou chvili.

Tve verse mou dusi zcela odzbrojily...

26.03.2019 01:03:20 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí