(bez názvu)

(bez názvu)

Dívám se do dáli,
vidím jenom mraky.
Kdepak jsi, slunce,
chci tam být taky...
Nevidím nic než mlhu,
vidím jen šeď.
Vždyť to tak nejde,
vrať se mně zpět.

Vsaď kvítko druhé do země zpět,
zloději života!

Koukám se na svět
a nic nevidím,
vidím jen ty mraky,
nedohlídnu přes ně.
Dívám se na oblaka,
jsou krásná,
kéž bych tam seděla
a byla šťastná.
Autor Jake&Mina, 26.03.2019
Přečteno 212x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"když je člověku moc smutno, má rád západy slunce..." — Antoine de Saint-Exupéry, Malý princ, kapitola VI

27.03.2019 09:44:28 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí