Nový den

Nový den

Anotace: Život je boj a nikdo neví každé ráno co ho přes den čeká. Každá maličkost může být novým směrem života

Rozbřesk přináší naději,
nebraň se a vzdej se ji.
Obzor halí hejna snů,
diváci tleskají i ty jsi tu.
Velká sláva start do neznáma,
nepopsaný list nám osud dává.
Neví to nikdo ale každý se těší,
každý kdo chce zvládnout ten den dnešní.
Výhodu mají snílci,
mají představu kam chtějí jíti.
Jiní to jako hru mají jako loterii,
zkoušejí štěstí v klubku zmijí.
I já na startu zkouším štěstí,
krok do neznáma, překážky a sem tam pěstí
A i když nevím jak a kam,
věrný jsem svým myšlenkám.
S nimi budu ti nablízku,
tvá přilba, meč i štít.
Po tvém boku v bitvě s osudem,
za sny společně budeš li chtít.
Autor petrzal, 28.03.2019
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí