Pálení čarodějnic

Pálení čarodějnic

Něco ve mě zmírá
To kdosi na kopcích
cosi pálí
V té vatře na hranicích..
Tělo hoří
Kouř do očí slzy valí ...

Tam na kopcích
vysoko do nebe...

V paprscích slunce
částech prachu ..
Stále myslící na tebe ...

Něco ve mě zmírá
To kdosi na kopcích
cosi pálí...

Tys
Tam stál ..v kápi
Temný ..

Šedý vous
tě prozradil...
V ruce pochodeň
stále hoří...

Jak tělo mé ,
co jsi zapálil...
Autor Liduška, 29.03.2019
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: Polux Troy, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve MNĚ je správně, ne mě. Obraz je nevhodně temně přehnaný, ale je možné pochválit autora, že vystačil s jediným a drží se ho.

30.03.2019 19:09:14 | Karel Koryntka

Shořet do sladkého popela a pak vzlétne Fénix.

30.03.2019 13:12:53 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí