Odejít ve 20-cameron boyce

Odejít ve 20-cameron boyce

Anotace: Odejit ve 20(hrozná rána pro rodinu)byl to super herec a nejen to

Světla zhasly film se zastavil
jak jeho srdce co již nebije
byl mladý úspěšný šikovný
teď už bohužel nežije
mládí jsou tu jak na pouti
neprojdou všechna světlá zákoutí
pak už jen tma stíny obelstí
to je životní úděl poselství
ve dvaceti odejít nikdo nechce
z vrchu nepřijde otázka
chceš žít ještě
nikdo se neptá chceš být na světě
to je zkur.... budoucnost v ne-jistotě
Autor kikin87, 11.07.2019
Přečteno 172x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí